Scandinavisch design
Gratis verzending vanaf €30
Elk seizoen nieuwe prints!

Wil jij artikolo verkopen?

Wij zijn altijd op zoek naar strategische partners die hun assortiment willen vergoten. De producten van artikolo zijn verkooptechnisch erg interessant. De teksten kunnen het hele jaar door verkocht worden en zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Ook worden er special collecties uitgebracht rond de verschillende feestdagen om te zorgen voor een extra verkoop impuls. Om als verkooppunt te starten is de minimale investering €100,- (excl. BTW). En we hebben erg interessante verkoopcondities voor zowel fysieke winkels als webwinkels.

Verkoopondersteuning

Wij bieden verkoopondersteuning om een succes te maken van artikolo in je fysieke winkel. Hierbij kun je denken aan toonbankdisplays of vloerdisplays. Foldermateriaal, prijskaarten en posters. Dit natuurlijk allemaal in de huisstijl om zo de verkoop te bevorderen.

Meer informatie?

Wij denken mee met de ondernemers en hebben daarom interessante verkoopcondities. Op aanvraag sturen we deze graag digitaal toe. Hiervoor hebben we wel wat gegevens van je nodig zoals KVK inschrijving en het fysieke adres van je winkel of de link naar je online winkel.

Klik op de knop hiernaast om informatie aan te vragen via het contactformulier. Vergeet niet om bovenstaande data te vermelden anders kunnen we je geen informatie toesturen!

Wij gebruiken cookies om de website ervaring te verbeteren.

Geen producten in je winkelwagen.